Αναψυκτικά ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ: η σημασία των αγνών πρώτων υλών

Το βασικό συστατικό, αλλά και το μυστικό της αξεπέραστης γεύσης κάθε προϊόντος ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ είναι οι εκλεκτές πρώτες ύλες του νησιού μας και της ελληνικής γης. Πρώτες ύλες του προικισμένου τόπου μας, πρώτες ύλες που επιλέγουμε πάντα με τα πιο αυστηρά κριτήρια!

Κάθε μπουκάλι ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ κρύβει μέσα του την αυθεντική γεύση ενός ζουμερού πορτοκαλιού, την περιζήτητη οξύτητα ενός φρέσκου λεμονιού που ωριμάζει αργά κάτω από τον ελληνικό ήλιο, τη μεθυστική σπιρτάδα της κανέλας, την ντελικάτη μοναδικότητα της μαστίχας Χίου.

Έτσι διατηρούμε αναλλοίωτες τις αυθεντικές, παραδοσιακές συνταγές μας εδώ και 70 χρόνια, συνέργεια ανθρώπων και φύσης, απόσταγμα του τόπου και του χρόνου. Έτσι απολαμβάνετε αναψυκτικά με εμμονή στην αδιαπραγμάτευτη, άριστη ποιότητα, αναψυκτικά με αξεπέραστη γεύση, αναψυκτικά με πραγματικό άρωμα Κρήτης!

BLOG / NEWS

70 χρόνια ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ Φυσικές εκρήξεις δροσιάς!

Ένας περιπετειώδης άνθρωπος, στα τέλη του 1800 ξεκίνησε ένα ιδιαίτερο ταξίδι, ένα ταξίδι αναζήτησης της απόλυτης φυσικής δροσιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γκαζόζα «ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» 70 χρόνια φυσικές εκρήξεις έμπνευσης περιμένουν να τις… ανακαλύψετε!

Κυκλοφορεί με ξεβαμμένο ψηλόμεσο τζιν αναδεικνύοντας το χυμώδες κορμί της. Είναι ψαγμένη, έχει πράσινα μάτια και χρυσοκίτρινα μαλλιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Gin Lemonade Cocktail

Μεθυσμένη… λεμονάδα: το πιο δροσερό cocktail του καλοκαιριού! Ένα long drink με γευστική υπογραφή και δυνατή γεύση που ξυπνάει τις αισθήσεις…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ